Veeva apps

We zijn officieel gecertificeerd voor alle vier de niveaus in Veeva. Daarmee zijn wij het eerste agentschap in de Benelux die dit bereikt!

Samen creëren we interactie met uw dokters in Veeva

Veeva is een CRM/CLM cloud-based oplossing die uw verkoopteam helpt de dialoog met de dokter te optimaliseren. Met geïntegreerde systemen als Veeva kan u snel anticiperen op de voortdurend veranderende noden van dokters.

Onze aanpak voor meer efficiëntie

Het eerste wat we voor u creëren, is een kenmerkende grafische identiteit voor uw product. Op basis van uw briefing maken we een eerste schets van uw sales aid als een interactieve pdf met klikbare inhoud. Na uw goedkeuring vertalen we het ontwerp naar een HTML app die op Veeva afgestemd is. Daarvoor maken we gebruik van onze eigen software op maat. Met deze workflow kunnen we snel en kostenefficiënt werken.

Echte IT support

Bij RS Communication vernieuwen we onophoudelijk. Zo halen we het hoogste niveau in Veeva en bereikt u de beste resultaten. Blue Magma, onze IT-partner, staat bij elke stap van het proces voor u klaar. Dat is nog maar één van de redenen waarom onze klanten zo tevreden zijn met de kwaliteit van ons werk en van onze service.

Werken met RS Communication werkt

Sinds 2010 werken wij met passie en toewijding aan de ontwikkeling van sales apps. Als pioniers hebben we een solide kennisbasis. We zijn gespecialiseerd in kristalheldere communicatie naar dokters en apothekers. Bovenop onze expertise bieden we u creativiteit en branding met langdurige impact. Zo hebt u gegarandeerd altijd een voetje voor op uw concurrenten.